Pogosta vprašanja

Frequently asked questions

Ali imate Facebook, Pinterest ali Instagram stran?


Seveda imamo, lahko nam sledite:

Facebook
Instagram
Pinterest
Navodila za vzdrževanje


Izdelki iz umetnega usnja:

Obrišemo jo z vlažno krpo. Kadar jo ne uporabljamo, jo hranimo v suhem prostoru. Ne izpostavljamo jo močni svetlobi ali visoki vročini.

Izdelki iz žice:

Izdelki so narejeni iz kvačkane žice, zelo delikatni, zato je potrebno zanje lepo skrbeti. Shranjujte jih v škatli za nakit, proč od vlage (ne priporočam shranjevanja v kopalnici). Obrišite s suho krpo. Izogibajte se nanašanju parfuma po nakitu, saj ga lahko tako uničite.
Darilna embalaža


Vse torbe, nahrbtniki in toaletke so vedno zapakirani v naše čudovite razkošne črne Coprnije vrečke.

Ves nakit je shranjen v čudovitih vrečkah iz organze in že pripravljen za obdarovanje.

Po želji lahko dodam tudi ime obdarovanca in obvestilo v paket, vendar me moraš o tem prej obvestiti.
Personalizirana naročila


Če bi radi nekaj posebnega, samo za vas, me kontakirajte preko kontaktnega obrazca tukaj ali mi pošljite sporočilo na katja@coprnije.com.
Dostava in poštnina


Vsako naročilo, oddano v spletni trgovini Coprnije, pregledamo in obravnavamo še isti dan oz. najkasneje naslednji delovni dan po oddaji naročila. V kolikor to ni izvedljivo, na vstopno stran obesimo obvestilo o morebitni zamudi.

Če izberete izdelke, označene da so “na zalogi”, in ko je naročilo potrjeno in predračun plačan, paket odpošljem. Za to si vzamem 2-3 dni časa. To velja za izdelke, ki so že narejeni. Če naročite izdelek po vaših specifičnih željah je rok dobave 14-21 dni oziroma po dogovoru.

Partner za pošiljanje je Pošta Slovenije, ki večino pošiljk dostavi naslednji delovni dan, najkasneje pa v roku treh delovnih dni. Vsi stroški dostave veljajo le za dostavo na naslove, ki se nahajajo na območju Republike Slovenije. Pred končnim potrdilom nakupa ima vsak potrošnik omogočen pregled celotne vsebine naročila vključno s količino in ceno. Ob predaji vašega paketa dostavni službi vas obvestim.

Znesek pakiranja in poštnine je odvisen od načina plačila in zneska nakupa:

  • Ob plačilu po predračunu ali Paypal plačilu in znesku do 50€, poštnina znaša 3,60 € (2,95 € + 22 % DDV (0,65 €).

  • Ob plačilu po predračunu ali Paypal plačilu in znesku nad 50€, poštnino častim jaz :)
Osebni prevzem in plačilo v Cerknici


Naročila oddana v spletni trgovini lahko brez dodatnih stroškov prevzamete tudi osebno v Cerknici. Glede prevzema se dogovorimo preko elektronske pošte.

V kolikor izdelek potrebujete nujno v čim krajšem času, me kontaktirajte preko elektronske pošte katja@coprnije.com ali po telefonu 041 865 380 in se potrudim po najboljših močeh, da uskladimo vaše želje in moje zmožnosti.
Kako lahko plačam?


Spletna stran Coprnije omogoča naslednje načine plačila: Z nakazilom na račun Skontoplus d.o.o. po predračunu. Podatke, potrebne za nakazilo prejmete v elektronski pošti po oddaji naročila. Naročilo rezerviramo do plačila predračuna oz. najdlje 3 dni od potrditve naročila. Kasneje dobavljivosti blaga ne zagotavljamo več. Z gotovino ob osebnem prevzemu nakupa. Mogoče le po predhodnem dogovoru. S plačilom preko Paypala pri čemer vas spletno mesto preusmeri na Paypal stran, kjer opravite plačilo. S plačilnimi karticami (Maestro, Mastercard, Visa, American Express...).

Utrinki z instagrama