© Coprnije 2019

1. Upravljavec

 

Uradno ime podjetja: Skontoplus d.o.o.
Sedež podjetja: Sveti Vid 12, 1380 Cerknica, Slovenija
Odgovorna oseba v podjetju (zakoniti zastopnik oz. predstavnik): Katja Debevc

Kontaktni naslov in/ali telefon pooblaščene osebe za varstvo podatkov (če ta obstaja): Katja Debevc, tel.: +386 41 865 380, e-pošta: katja@coprnije.com

2. Uporaba, obseg in namen hranjenja in obdelave

 

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene spletne prodaje, tržnega obveščanja prek elektronske pošte in pospeševanja prodaje.

Za namen opravljanja spletne prodaje in obveščanja z elektronsko pošto hranimo

  • - naslov elektronske pošte,

  • - ime,

  • - priimek,

  • - naslov,

  • - nadomestni naslov,

  • - telefonsko številko.

Osebne podatke zbiramo z izrecno privolitvijo oz. soglasjem posameznikov. Soglasja hranimo skupaj z njihovo vsebino in vsebino obrazca, s katerim so bila dobljena.

Osebne podatke uporablja izključno odgovorna oseba v podjetju (zakoniti zastopnik oz. predstavnik): Katja Debevc.

3. Iznos

 

Zbirke osebnih podatkov hranimo na območju Republike Slovenije ter jih ne iznašamo v druge države.

4. Obdobje hrambe

 

Osebne podatke posameznika hranimo do preklica soglasja za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Po preklicu soglasja posameznika njegove osebne podatke nemudoma učinkovito in trajno izbrišemo.

V kolikor bi v našem podjetju prenehali zgoraj opisani nameni, zaradi katerih hranimo in obdelujemo osebne podatke, bomo zbirke podatkov, katerih namen je prenehal, nemudoma učinkovito in trajno izbrisali.

Podatke o prikazih prejetih sporočil in klikih na povezave v prejetih sporočilih hranimo še 12 mesecev od pošiljanja sporočila.

5. Pravice posameznika (osebe)

Vsak posameznik lahko za svoje podatke kadarkoli zahteva

  • - vpogled,

  • - popravek,

  • - popoln izbris,

  • - prenos drugemu ponudniku sorodnih storitev,

  • - prekinitev obdelave in hranjenja oz. preklic soglasja za obdelavo in hranjenje, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve oz. soglasja izvajala do njegovega preklica.

V primeru, da bi v našem podjetju želeli nadalje obdelovati osebne podatke za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, bomo posamezniku pred tako nadaljnjo obdelavo podatkov zagotovili informacije o tem drugem namenu in vse nadaljnje relevantne informacije, kot so podane v temu dokumentu.

Vsak posameznik lahko v primeru, da meni, da so mu z naše strani kakorkoli kršene pravice z naslova varstva njegovih osebnih podatkov, kadarkoli poda pritožbo pri nadzornemu organu - Informacijskemu pooblaščencu v Republiki Sloveniji: Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, https://www.ip-rs.si

Storili bomo vse, kar je v naši moči, da posamezniku pomagamo pri uveljavljanju svojih pravic.

 

Sveti Vid, 25. 5. 2018

 

Piškoti

Kaj je piškotek?

 

Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani, za to, da je uporabnikova izkušnja boljša. Seznam piškotkov uporabljenih na spletni strani

  • __utma (Google Analytics)

  • __utmb (Google Analytics)

  • __utmc (Google Analytics)

  • __utmz (Google Analytics)

Kako onemogočim piškotke?

Informacije o nastavitvah za vaš brskalnik so na voljo na spodnjih povezavah: Mozilla FirefoxGoogle ChromeOperaSafari in Internet Explorer