Dostava in poštnina

Vsako naročilo, oddano v spletni trgovini Coprnije, pregledamo in obravnavamo še isti dan oz. najkasneje naslednji delovni dan po oddaji naročila. V kolikor to ni izvedljivo, na vstopno stran obesimo obvestilo o morebitni zamudi.

Če izberete izdelke, označene da so “na zalogi”, in ko je naročilo potrjeno in predračun plačan, paket odpošljem. Za to si vzamem 2-3 dni časa. To velja za izdelke, ki so že narejeni.

Če naročite izdelek po vaših specifičnih željah je rok dobave 14-21 dni oziroma po dogovoru.

 

Partner za pošiljanje je Pošta Slovenije, ki večino pošiljk dostavi naslednji delovni dan, najkasneje pa v roku treh delovnih dni.

 

Vsi stroški dostave veljajo le za dostavo na naslove, ki se nahajajo na območju Republike Slovenije. Pred končnim potrdilom nakupa ima vsak potrošnik omogočen pregled celotne vsebine naročila vključno s količino in ceno.

Ob predaji vašega paketa dostavni službi vas obvestim.

 

Znesek pakiranja in poštnine je odvisen od načina plačila in zneska nakupa:

  • Ob plačilu po predračunu ali Paypal plačilu in znesku do 50€, poštnina znaša 3,60 € (2,95 € + 22 % DDV (0,65 €).

  • Ob plačilu po predračunu ali Paypal plačilu in znesku nad 50€, poštnino častim jaz :)

 

Osebni prevzem in plačilo v Cerknici

Naročila oddana v spletni trgovini lahko brez dodatnih stroškov prevzamete tudi osebno v Cerknici. Glede prevzema se dogovorimo preko elektronske pošte.

V kolikor izdelek potrebujete nujno v čim krajšem času, me kontaktirajte preko elektronske pošte katja@coprnije.com ali po telefonu 041 865 380 in se potrudim po najboljših močeh, da uskladimo vaše želje in moje zmožnosti.

Utrinki z instagrama